6 kristály a jókedvért

6 kristály amitől jobb kedvre derülsz még ezeken a hideg, borús napokon is

Egyre több szürke, borús napnak nézünk elébe, ahogy közeleg a tél. Ilyenkor kicsit mindannyian befelé fordulunk, begubózunk. Az időjárás képes a hangulatunkat is befolyásolni. Nekem például amikor esik az eső, fúj a szél és az ég is borús mellé, olyankor kifejezetten rossz kedvem lesz, nem szívesen mozdulok ki otthonról, leginkább egy jó meleg takaró alatt bújnék el minden elől. Gondolom ezzel nem vagyok egyedül... :) Ilyenkor a munka is lassabban, nehezebben megy. De a jó hír az, hogy egy csomó olyan dolog van, amivel fényt vihetünk a napunkba. Most olyan köveket gyűjtöttem nektek össze, amik feldobják a napotokat egy kis jó kedvvel és extra energiával.

Rózsakvarc: A rózsakvarc az egyik legvidámabb kő, ami segíti a negatív érzelmeink oldását, feltölt minket meleg szeretettel. Amikor úgy érezzük, hogy szeretethiányunk van, vagy csak szimplán a "világ is ellenem van" érzés tör ránk, akkor érdemes ezt a követ használnunk, akár marokkőként a zsebünkben vagy karkötőként, nyakláncként.

A webshopban ezeket a rózsakvarcos ékszereket találod: https://aesha.hu/search?q=r%C3%B3zsakvarc

Ametiszt: Az ametiszt segít minket összekapcsolni a bennünk lévő energiákkal, és a végtelenséggel. Ezáltal békét és boldogságot hoz mindennapjainkba. Elcsendesíti a borúlátó gondolatokat és csökkenti a bennünk felgyülemlett stresszt. Amikor kicsit túlpörögtünk, túlhajszoltuk magunkat és nyugalomra, meghittségre van szükségünk használjunk ametisztet.

A webshopon többféle ametiszttel díszített ékszer közül választhatsz: https://aesha.hu/search?q=ametiszt

Larimar: Ez a kő segít a belső nyugalmunkat elérni. Használatával nem érezzük üresnek magunkat, segít elérni a teljességet. Kitisztítja az elmét és ezáltal úgy érezzük, semmi sem lehetetlen. Tehát amikor azon stresszelünk, hogy hogy éljük túl a napot, vagy belső konfliktusainkat vívjuk, használjunk larimart.

Hamarosan lesznek a webshopon is Larimar-ral díszített ékszerek :)

Jáspis: A jáspis az egyik legismertebb kő, ezért sokan alábecsülik, pedig rengeteg gyógyító ereje van. A jáspis elsősorban védelmet, stabilitást, bátorságot és energiát ad nekünk. Cselekvésre motivál minket, olyan mint egy jó kávé. Ha úgy érezzük, hogy gyengék vagyunk, vagy már elfogyott a napi motivációnk, akkor vegyünk magunkhoz egy jáspist és máris fel leszünk töltve egy kis extra erővel, bátorsággal. 

Hamarosan a webshopon! :)

Citrin: A citrin egy gyönyörű aranyfénnyel teli kő, ami már csak a színével is jobb kedvre derít minket. Talán az egyik legerősebb erejű kő a szomorúság ellen. Általa jó kedvűek leszünk, egyfajta védőburkot képez körénk, és nem engedi be a negatív energiákat a terünkbe. Különlegessége, hogy öntisztító kő, tehát nagyon ritkán kell tisztítanunk és feltöltenünk. Ez is azt mutatja, hogy egy igen erős pozitív kisugárzású kőről van szó. Köldökünkre helyezve fejti ki legjobban hatását. Nem csak a jókedvet, fényt vonzza be a napunkba, de szerencsét is hozhat karrierünkben munkánkban.

Hamarosan a webshopon is elérhető lesz!

Aventurin: Az aventurin, mint már a fabook oldalon korábban írtam, olyan mint egy jó barát. Sosem hagy cserben minket, azonnal felvidít, körbevon minket fénnyel és pozitív erővel. Zöld színének köszönhetően nyugtat, frissít. Amikor fáradtak vagyunk, szeretetre van szükségünk hordjunk magunknál aventurint. A bőrünkre és a légzésre is jótékony hatással van. 

A webshopon itt érheted el: https://aesha.hu/products/aventurin-double-o-nyaklanc

 

Szép hétvégét nektek!