Impresszum

A Webáruház Címe:

www.aesha.hu

A webáruház üzemeltetőjének adatai:
Cégnév: Salamon Alexandra, Kisadózó
Székhely címe: 2151 Fót, Barczag utca 5.
Adószám: 67240595-1-33
Nyilvántartási szám: 44490082
Telefonszám: +3620/409-0020
E-mail: info@aesha.hu

 

Általános Szerződési Feltételek
A vásárló megrendelésének leadásával elismeri és elfogadja a webshop szerződési feltételeit. 
A megrendelés során leadott adatok elírásáért, tévesen megadott adatokból származó problémákért felelősséget nem vállalunk. A termék leírások csak tájékoztató jellegűek, nem minden esetben tartalmaznak az adott termékről minden információt. 
 

Elállás joga
Megrendelésed során élhetsz a 213/2008. (VIII. 29.) és a 17/1999. (II. 5.) kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási joggal.

Internetes vásárlások esetén a szerződéstől az áru átvételét követő 5 (öt) munkanapon belül indoklás nélkül elállhatsz, ezt az említett határidőn belüli írásos nyilatkozatod elküldésével jelezheted. Az átvétel dátumát bizonyítja a futárszolgálat által kiállított értesítő cédula, illetve a személyes átvételre egyeztetett időpont. Elállásnál az Eladó köteles a Vevő által kifizetett teljes összeget (vételár és szállítási költség) haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő 30 (harminc) napon belül visszatéríteni. A vevő viseli az elállás esetén, az áru visszaszolgáltatásával kapcsoltban felmerült összes költséget. Az Eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Az Internetes vásárlásoknál is érvényesek a szavatossági jogok, ha a termék gyártási hibás, akkor fordulj hozzánk minőségi kifogásoddal.

Garancia
Garanciális javításokat, esetleges cserét a termék átvételétől számított 1 hónapon belül vállalunk - kivéve, ha a termék nem rendeltetésszerű használattól sérült meg. Ebben az esetben, illetve 1 hónapon túl, a javítás költségét a Vevő állja.